Menu +

Berichten zoeken

Doelpunten en topscoorders uit de Eredivisie

Ben jij een echte voetballiefhebber en volg je wekelijks de wedstrijden van de Eredivisie? Dan is de kans groot dat je al heel wat mooie doelpunten tegen bent gekomen. Jaarlijks wordt er aan het einde van het seizoen een overzicht gemaakt van alle mooiste doelpunten uit de Eredivisie van dat jaar. In het jaar 2016 werd het mooiste doelpunt gemaakt door Martin Hansen die bij ADO Den Haag speelt. Martin Hansen is keeper en maakte tegen PSV een doelpunt met een schitterende hakbal.

Topscoorders uit de Eredivisie

Naast een overzicht van de mooiste doelpunten per seizoen is er ook ieder jaar weer een topscoorder. De topscoorder met de meeste doelpunten ooit in de Eredivisie is Coen Dillen met maar liefst 43 doelpunten op zijn naam in één seizoen. Dit was in het voetbaljaar 1956/1957. Het jaar erna was Leo Canjels van NAC Breda topscoorder. Leo Canjels werd maar liefst 2 jaar achter elkaar topscoorder. Tijdens het voetbalseizoen van 1960/1961 is Henk de Groot topscoorder geworden met maar liefst 41 doelpunten op zijn naam. Hiermee behoort hij ook tot de topscoorders met de meeste doelpunten.

Het afgelopen seizoen is Nicolai Jørgensen die bij Feyenoord speelt topscoorder geworden met in totaal 21 doelpunten. Hiermee is hij zeer belangrijk geweest voor zijn club bij het behalen van de landstitel.

Vind jij het altijd het leukste om de doelpunten mee te krijgen die worden gemaakt in de Eredivisie? Dan kun je ervoor kiezen om alleen de samenvattingen wekelijks te volgen. Tijdens de samenvattingen worden alleen de hoogtepunten van de wedstrijden in beeld gebracht en heb je de mogelijkheid om dit van alle wedstrijden te bekijken die worden gespeeld. Zo gaat er niks aan je voorbij en kun je altijd meepraten over alle wedstrijden.

Verdien geld met voetbalwedstrijden

Ben jij erg goed in het voorspellen van uitslagen bij voetbalwedstrijden of de topscoorder van het seizoen? Dan kun je er zelfs nog een zakcentje mee bijverdienen. Online kun je via verschillende websites gokken op de uitslagen van de voetbalwedstrijden of de topscoorder van het seizoen. De hoeveelheid die je kunt winnen is afhankelijk van de inzet en de winkansen.

0 reacties op Doelpunten en topscoorders uit de Eredivisie

 1. obmenDex schreef:
  Je reactie is in afwachting van moderatie. Dit is een voorbeeld, je reactie wordt zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

  Компания http://obmenneg.com/ является автоматическим и круглосуточным онлайн -сервисом, который позволяет обменять средства. И для этого нет необходимости выходить из дома. Так получиться осуществить обмен между системами, банковскими картами, криптовалютами. Но самое главное, что сервис работает круглосуточно, а потому совершить операции вы можете в любой час. При помощи полной автоматизации удалось добиться важных преимуществ перед аналогичными компаниями:

  1. Все операции происходят очень быстро, включая webmoney быстрый обмен
  2. На минимальную сумму обмена влияют требования определенных платежных систем
  3. Обмен можно осуществлять в любое время: поздно ночью, либо ранним утром
  4. Из-за того, что издержки минимальны, то и комиссия взимается символическая

  Все эти преимущества создают необходимые предпосылки для того, чтобы обратиться за помощью именно в эту компанию. Так вы потеряете минимум времени и денег. Воспользуйтесь услугами компании, которая дорожит клиентами и выполняет все обязанности на высшем уровне.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *