Berichten zoeken

Lampionnen als verlichting voor de woonkamer


Lampionnen zijn Allang niet meer alleen voor kinderen met Sint Maarten of Halloween. Tegenwoordig kun je ze ook prima gebruiken als verlichting voor je woonkamer. Deze lampionnen werken uiteraard op het lichtnet en kunnen worden voorzien van zuinige LED lampen. Je kunt deze lampionnen kopen in allerlei vormen en kleuren. Ze geven niet veel licht maar daar zijn ze ook niet voor bedoeld. Deze lampen zijn ideaal voor het creƫren van sfeer in huis.

Ook in restaurants zijn lampionlampen erg populair


Ook restaurants maken graag gebruik van lampionlampen voor de verlichting. Wanneer je uit eten gaat zit je natuurlijk liever niet onder TL-verlichting, maar het is wel handig als je de menukaart kunt lezen. Daarom kiezen restaurants voor deze lampen, die sfeervol zijn maar wel voldoende licht geven zodat je niet helemaal in de schemering zit. Omdat de lampionlampen werken met zuinige LED lampen zijn ze qua stroomverbruik ook nog eens erg voordelig.

Lampion tuinlampen


In de tuin kun je ook prima gebruik maken van lampion verlichting. Je kunt lampionvormige tuinverlichting kopen, deze is verkrijgbaar bij doe het zelf winkels of speciaalzaken. Je kunt natuurlijk ook shoppen op het internet. Als je een avondje romantisch in de tuin wilt zitten kun je natuurlijk ook voor de gelegenheid lampionnen ophangen die je later weer weg kunt halen. Speciale tuinlampen zijn waterbestendig en zijn dus altijd dicht aan de bovenzijde. Als je voor losse lampionnen kiest moet je wel opletten als het gaat regenen dat er geen kortsluiting ontstaat.